5 tips til kyndige brug af din Home Equity Line of Credit

Trykke på dit hjem egenkapital for at betale kollegium udgifter, konsolidere kreditkort gæld eller endda til at købe en ny bil eller båd er fælles sted. Mange økonomer tilskrive den yderligere købekraft ydes forbrugerne gennem friværdi gæld som den primære årsag nationens økonomi har været i stand til at komme ud af den seneste recession. Endnu, bortset fra blot at lade forbrugerne til spendmore, fleksibilitet og effektivitet af en friværdi line of credit (HELOC) kan give den økonomisk kyndige person mulighed for at savemoney, tjene penge eller bare tage advantageof opportunt situationer han eller hun måske ellers glip af. Her er fem tips til at vise dig hvordan:
Tip 1: Udnyt højere forsikringsselskab selvrisikoen! Du ved sikkert, at hæve selvrisikoen på auto og Boligejere forsikringer kan betyde store besparelser på forsikringspræmier. Hvis du øger fradragsberettiget på en boligejer politik fra $500 til $1.000, vil du skære dit premium med 25%! Endnu gør mange folk ikke dette, fordi de er bange for de ikke kan have de nødvendige kontanter i tilfælde af tab. Med lavt forrentede cash let tilgængelige gennem en friværdi kassekredit har du sikkerhed og tillid du har brug at hæve din selvrisikoen og høste besparelserne!
Tip 2: Låse i store besparelser! Kreditkortselskaber (f.eks. GM card) ofte har shopping programmer med navne som “Main Street besparelser” på en 30-dages gratis prøveversion grundlag. Disse programmer kan du købe tilbagediskonterede gavekort (20% rabat) til store nationale detailhandlere gerne Target, Sears, og Home Depot. Den fleksibilitet, der ydes af en friværdi kassekredit kan tillade dig at købe (i den gratis prøveperiode) en stor mængde rabat gavekort til store detailkæder du hyppige. Derefter bruge disse kort i stedet for kontant eller kreditkort, når du køber dagligvarer (kontanter du ville have brugt kan bruges til at betale ned HELOC). Selv om du betaler lav rente på hjem egenkapital kreditlinje, modtager du en front-end-rabat på 20% på alt købt. Når det kombineres med butik kuponer og salg, kan du indse samlede besparelse på 70% eller mere! Kort sagt, giver en HELOC lav interesse cash tilgængelighed for at drage fordel af gode tilbud som dette, at du måske ellers skal videregive.
Tip 3: Udnyt 0% Balance overførsel tilbud! Vi har alle set no-gebyr kreditkort tilbyder “0% APR” på balance overførsler i 6, 12, og selv 18 måneder. Hvis du har en saldo på din HELOC, kan du muligvis drage fordel af disse tilbud. Her er et eksempel på hvordan: sidste år jeg accepteret sådant tilbud og straks overført $10.000 fra mit hjem egenkapital kreditlinje balance, (som havde en 4,25% sats). Derefter skar jeg op kortet! For de næste elleve måneder betalte jeg den månedlige minimum kreditkortbetaling (3% af den udestående saldo) ved at skrive en check fra mit hjem egenkapital kreditlinje. I det tolvte måned før udløb af tilbud 0% betalt jeg off den resterende saldo med en anden hjem egenkapital kreditlinje kontrol. I løbet af 12 måneder sørgede jeg også for at fortsætte min regelmæssig betaling mod HELOC på samme niveau, hvilket betyder, at flere af hver gik til at betale ned hovedstol og mindre gik til interesse. Nettoresultat: interesse besparelser på over $350,00, lavere hovedstol balance på min HELOC og en positiv tilføjelse til mit kredit tilbagebetaling historie!
Tip 4: Først betale med kreditkort belønninger! Hvis du overvejer at bruge din HELOC for et større køb, bør du overveje hvorvidt købmanden din behandler accepterer kreditkort. Hvorfor? Fordi det gør en masse mening at betale først med belønninger kreditkort og derefter betale kortet med din HELOC check. På en nylig $14.000 badeværelse remodel var jeg i stand til at oplade VVS service, kabinetter, og næsten alt andet til min troskab/MBNA 529 College belønninger Mastercard. Dette kort betaler du tilbage ved at sætte 2% af alt opkrævet i et 529 college spareplan. Resultat: $280,00 i college besparelser, der ville have været savnet, hvis jeg betalte regninger direkte med hjem egenkapital kreditlinje kontrol! Uanset belønninger kreditkort du favor, er det fornuftigt at betale først med kortet når det er muligt. Husk dog, du skal straks betale balancen og ikke pådrager sig rentenotaer.
Tip 5: Erstat din 1st realkreditlån med en HELOC! Ifølge penge Magazine, hvis du har mere lighed end gæld og planlægger at bo i dit hjem for 3 år eller mindre, bør du overveje at udskifte dit første realkreditlån med en friværdi kreditlinje. HELOCs er i øjeblikket tilgængelige rundt om i landet til priser på 4% eller lavere. Selv om satser øge fuld procentpoint hvert år, vil de stadig være lav, når du afbetale lånet. Bedst af alt, er der ingen lukning omkostninger med de fleste HELOCS så du ikke behøver at bekymre sig om genindvinde dem gennem interesse besparelser, som du gør med en traditionel mortgage refinansiere. En kyndige person – hjælp tip 3 sammenholdt med tip 5 – måske endda flytte en del af hans pant til 0% kreditkort takket være fleksibilitet i en hjem egenkapital kreditlinje.


Udgivet

i

af

Tags: