Afklare dine forretningspræsentationer med en redigerbare kort

Når du skal sammensætte en professionel virksomhed præsentation, der viser illustrationer eller steder, kan en redigerbare kort hjælpe dig med at lokalisere og præcisere budskabet. Uanset om du giver en mundtlig præsentation med visuelle hjælpemidler eller en skriftlig præsentation, kan du tilpasse redigerbare kort til dine behov.

Hvad er en redigerbare kort?

En redigerbare kort er en, der kan redigeres for at imødekomme kravene fra din præsentation med farver, tekst, linjer og så videre. Disse kort kan købes online og overført til en række forskellige formater. Redigerbare kort er tilgængelige for forskellige steder rundt om i verden. Du kan købe, downloade og redigere alle slags kort du har brug for – land kort, verdenskort, amerikanske kort, staten kort, county kort, kontinent kort, illustrator kort eller digitale kort.

Formater til redigerbare kort

Redigerbare kort kommer i mange forskellige formater, herunder Microsoft Word, Microsoft Publisher, og Frihånd. Vector kort er tilgængelige i lagdelt, fuldt redigerbare vektorformat. Disse kan redigeres i Adobe Illustrator eller med en anden vektor redigerings værktøj. Der er også kort, PowerPoint, Flash kort (til Web-applikationer) og HTML klikbare kort (til interaktive online præsentationer).

PowerPoint kort Imponer alle når at give markedsføring og i salgspræsentationer. De er også perfekte for område tildelinger, butik locators, og mange andre programmer. Flash kort er fantastisk til hjemmeside præsentationer eller multimedie-projekter. Klikbare HTML kort arbejde godt for online butik locators og mapper. Med klikbare kort, kan besøgende på dit websted hurtigt Klik på en sektion inden for dit kort til at finde ud af hvor din virksomheds butikker, lagre, planter eller kontorer er placeret.

Lokalisere steder rundt om i verden i dine præsentationer

Med sådan en række redigerbare kort til rådighed, kan du nemt lokalisere en sted overalt i verden. Der er kort til kontinenter, lande, regioner eller stater og byer. Du kan generalisere eller være meget specifik i din præsentation med en minimal indsats. For eksempel, du måske nødt til at generalisere alle stater eller regioner på en hele USA kort eller du måske skal fokusere på kun én stat i USA ved hjælp af en stat kort.

Give professionelle præsentationer

Redigerbare kort ikke kun gøre det lettere at lokalisere steder, men også tilføje en følelse af professionalisme til dine præsentationer. Udtrykket “et billede er værd en tusind ord” gælder med næsten enhver præsentation. Din levende publikum eller læsere vil bedre forholde sig til dine ord når de er i stand til at se en illustrative kort. Den redigerbare kort gør det muligt at omsætte dine ord til en illustration med blot et klik med musen – ingen kunstneriske færdigheder kræves. En sidegevinst er, at en visuel støtte også kan tage brodden af når du er nervøs for at tale foran folk.

Du kan finde en lang række redigerbare kort online til overkommelige priser. Redigerbare kort normalt spænder fra $20 til $100 og kan købes fra dit eget hjem eller kontor computer. De kan også bruges til at forbedre virksomheden brochurer, nyhedsbreve, tidsskrifter, bulletiner og en række andre skriftlige ansøgninger. Med redigerbare kort, kan du forvandle din næste ordinære præsentation til en dynamisk!


Udgivet

i

af

Tags: