At holde din egen penge-ikke overdrage det til skattevæsenet.

De fleste mennesker forsøger at gøre en skorpe online (eller offline for sags skyld) så fokuseret på at gøre bare at de ignorerer enkle skridt til at sikre, at de hænger på til lige så meget af det som de kan. I stedet, de udlevere store klumper af deres hårdt tjente penge i skat, som regel i en af to fejlagtige tro. Enten:

Det er en god ting, et sikkert tegn på et civiliseret samfund. Eller,

Hvis de ikke gør, Feds “får dem”, bøder dem, ekspropriere deres aktiver, måske endda fængslingen dem.

Jeg vil respektfuldt foreslå, at disse to “årsager” er gensidigt udelukkende. Besøger strafferetlige sanktioner på borgerne, fordi de afslå at udlevere deres penge til du kan næppe betragtes som varemærke for et civiliseret samfund. Det kan faktisk mere korrekt betragtes som mark af en kriminel!

Så hvordan denne situation opstår, og hvordan kan tænke mand eller kvinde, undgå det?

De fleste mails jeg modtager vedrørende forretningsmuligheder trompet fordelene ved at være iværksætter. Nu definerer den kortere Oxford English Dictionary “iværksætter” som følger:

“En person, der forpligter sig til eller kontrollerer en virksomhed og bærer risikoen for profit eller tab”.

Ja, det er “risiko”, “avance” og “tab”. Alle ting, som folk med deres egne virksomheder betragter som værende så uundgåelige som nat følgende dag.

Interessant nok, indeholder SOED ingen definition af “rentseeker”. Stadig, key sigt i Google og du vil opdage, at det refererer til mennesker, der ønsker at tage dine penge for en “service” at du ville ikke selv vælger at betale for.

Nu lad os snakke bare denne ene gennem:

De vil blive betalt. I praksis ønsker de ikke bare skal betales, men at nyde betydelige pensionsrettigheder. Alt dette er finansieret af skatteyderne.

Til gengæld for disse betalinger, forpligter sig til at ekstrahere yderligere summer af skatteydernes penge til at levere, hvad de beskriver som “tjenester”.

Kritisk, skatteydere ønsker ikke, enten individuelt eller kollektivt, vælge frit at betale for disse tjenester. Hvis de gjorde, ville de gøre det, på markedet.

Pengene er derfor taget af tvang.

De mangler ethvert begreb uanset risiko (mindst til sig selv) eller overskud (for skatteyderne). Tab, på den anden side er garanteret for hver skatteyder.

Nu, i enhver anden sammenhæng, denne proces er kendt som “røveri”, eller, mere subtilt, “svig”.

Jo, det er dine penge, højre? Nå ikke efter Onkel Sam, eller, afhængigt af hvor du er baseret, din nærmeste venlige lokale tilsvarende.

Regeringer synes at mene, at de har generelt fået en hel del bedre sæt af ideer om hvad de skal gøre med dine penge, end du måske har selv (på trods af alle beviser for modsatte foran alles øjne). De har især, men er et sæt af gode ideer til ved hjælp af din indkomst til at betale deres egne lønninger og pensioner (endelige løn, indeksregulerede, ydeevne-irrelevant). Og disse folk er kendt som rentseekers.

Den legendariske investor Jim Rogers, skriver i forordet til “Finansielle Beregningssystem dag” af Bill Bonner og Addison Wiggin, havde dette at sige:

“I USA, hvis du har et job, du betaler skat. Hvis du spare nogle penge, betaler du skat på renter. Hvis du køber en aktie og få udbetalt dividende, betaler du skat. Hvis du har en kapitalgevinst, betaler du skat igen. Og når du dør, din ejendom betaler skat. Hvis du lever længe nok til at få social sikring, beskatte de din sociale sikring indkomst. Husk: du betalte skat på alle disse penge, når du har tjent det oprindeligt og endnu de beskatte det igen og igen “.

Nu ville det bare være rart at undgå alt dette?

Fordi det er den enkleste ting på jorden, især hvis din indtjening bliver genereret i underlige Neder land kaldet cyberspace, bruge et sæt af perfekt retlige ordninger til at behandle dine penge fri for skat.

Med andre ord, sætte du dig selv op en virksomhed, en bankkonto og en virksomhedsadresse et eller andet sted ikke aggressiv skattevæsenet stilke! Det vil sige, OFFSHORE. Der er et stort antal af disse jurisdiktioner, og der er ikke en enkelt Fortune 500 selskab, der ikke bruger dem. Jeg tror kinda, det fortæller du en masse.

Når det er alle i placere det virker ligesom ethvert andet firma arrangement-du bare betale ikke skat!

Nu ingen antyder, at det koster ikke noget at etablere disse ordninger, og det er rigtigt, kommer det ikke til at figur høj i dine prioriteter hvis du har fået en marketing budget på $10 og spekulerer på, hvordan til at betale husleje. Men hvis vi antager at du allerede genererer selv rimelig indkomst, det er bare fornuftigt at undersøge dette.

Efter alt, selvom ikke du er interesseret i at spare dig selv en masse penge, er der en anden grund du måtte ønske at undgå alt dette. Jeg vil efterlade dig med et andet citat, denne gang fra Charles Adams, i “For god og onde: The indvirkning af skatter på moderne Civilisation”:

“Skattely”flygtninge”rapporter, at de er trætte af at bekæmpe skattevæsenet. De har fået nok af revisioner, år og år ud, for at have deres bank og accounting poster tog og satte spørgsmålstegn ved. De er trætte af at have deres personlige oplysninger helt ødelagt af inquisitional skat agenter. De er trætte af appeller, store gebyrer for skat fagfolk og endeløse skat retssager. Mange klager over at suge-the-rige filosofi af deres hjemlande ikke var så uacceptabel som chikane og foragt, de modtager fra indtægter bureaukrater”.

Personligt, jeg kan relatere til…

Hvis det jeg har sagt strejker nogen akkorder overhovedet med dem, der er meget mere på, og en gratis e-zine for.


Udgivet

i

af

Tags: