Fordelene ved at arbejde hjemmefra med bredbånd

At arbejde hjemmefra med bredbånd giver en lang række fordele for medarbejderne. Disse omfatter en bedre balance mellem arbejde og privatliv, eliminering af stress og behovet for at pendle. Derudover giver hjemmearbejde en unik mulighed for Få den bedste bredbånd-forbindelse i Danmark at oprette dit eget arbejdsområde. Der er dog nogle ulemper ved at arbejde hjemmefra.

Balance mellem arbejdsliv og privatliv

På trods af de mange fordele ved at arbejde hjemmefra er nogle mennesker stadig bekymrede over balancen mellem arbejde og privatliv. Det stigende antal mennesker, der arbejder hjemmefra, forstyrrer den traditionelle balance mellem arbejde og privatliv. Men ved at udvikle en arbejdsrutine og holde sig til den kan fjernarbejdere arbejde mere effektivt og nyde deres fritid. Ifølge en nylig undersøgelse mener 33% af de mennesker, der arbejder hjemmefra, at det er vigtigt at have en fast tidsplan for deres produktivitet.

Det første skridt i retning af at opnå balance mellem arbejdsliv og privatliv er at fastsætte arbejdstimer og personlige timer og kommunikere dette med kolleger. Prøv ikke at sende ikke-presserende e-mails uden for arbejdstiden – de kan normalt vente til senere. Hold også en log over, hvordan du bruger din tid.

Reduceret stress

At arbejde hjemmefra har flere fordele, herunder reduceret stress. At arbejde hjemmefra er dog ikke uden udfordringer. Det er muligt at blive ensom, især under en pandemi. I dette tilfælde kan det hjælpe at tale med en ven eller kollega for at undgå at føle sig isoleret. Derudover kan det at holde kontakten med kolleger gennem regelmæssige møder, sociale medier og onlinefora hjælpe med at reducere følelser af isolation.

En af de største ulemper ved at arbejde hjemmefra er manglen på sociale interaktioner. Dette kan føre til stress, især for dem, der bruger det meste af deres tid på at arbejde. Derudover får fjernarbejdere ofte ikke nok søvn. Denne mangel på søvn kan påvirke søvnkvaliteten og dermed arbejdsproduktiviteten.

Afskaffelse af pendling

Eliminering af pendling er en af de vigtigste fordele ved at arbejde hjemmefra. Det sparer ikke kun værdifuld tid, men det kan også hjælpe miljøet. I 2018 havde amerikanerne en gennemsnitlig pendlingstid på 27,1 minutter. Dette svarer til ca. 4,5 timers pendlingstid om ugen. Ikke kun det, men eliminering af pendlingen kan også reducere kulstofemissionerne. En undersøgelse foretaget af USPTO viste, at fjernarbejdere sparede 44.000 tons kuldioxid hvert år.

Mange medarbejdere og arbejdsgivere ønsker at arbejde hjemmefra. Eliminering af pendling kan have mange fordele, herunder forbedret balance mellem arbejde og privatliv og reduceret stress. Ifølge FlexJobs overvejer 51% af respondenterne placering, når de vurderer potentielle jobmuligheder. For eksempel spiller placering en stor rolle i jobvalg på grund af pendlingstid.


Udgivet

i

af

Tags: