Fra “Bare et Job” til din drøm karriere

Er du i en karriere, du elsker, eller i et job, du tolerere?
Hvad er forskellen? Hvis du arbejder udelukkende for at tjene en lønseddel for at betale regningerne, har du et job. Hvis dine dage er fyldt med lidenskab og glæde for det arbejde, du gør, har du en drøm karriere.
Så hvordan går din karriere? Er det fyldt med drømme eller mareridt?
Vi alle har et ansvar. Regninger at betale og futures til at spare op til. Gonna arbejde er virkelighed. Så hvorfor ikke skyde efter stjernerne? Hvorfor ikke have et mål om at gøre en stor løn imens arbejde du elsker?
Umuligt? Gæt hvad? Det vil ikke ske, før du beslutter dig for at det vil ske. Når du tackle nye udfordringer i din karriere, er i begyndelsen det hårdeste. Når du hopper i, dine mål tager form, og de begynder at synes realer og nemmere at opnå.
Her er, hvordan nogle af mine klienter beskrevet deres drøm karriere når de var i begyndelsen af deres Skift fra job karriere:
“Min drøm karriere ville være fokus på de områder, hvor jeg kan finde tilfredsstillelse og kan gøre en forskel i andres liv. Det har at være kreative.” Linda maj
“Min drøm karriere skulle arbejde på noget jeg ville gøre hvis ingen betalt mig til det..” Dale Alvaraz
“Det har at blive mig ophidset. Så glade for at jeg ville hellere arbejde end Se TV eller lave noget andet. En anden indikator er når jeg kan vågne op tidligt uden et vækkeur og jeg ser frem til dag.” Alex så
Så hvordan man gøre skiftet fra “Bare et Job” til din drøm karriere? Følg disse fire trin nedenfor:
1. anerkende, at du vil have mere
Kender du i dit hjerte, at du ønsker en karriere, der giver dig mening, formål og tilfredshed? Lytte til din indre stemme, fordi hvad det er at sige, at du ikke vil gå væk indtil du handle. Når du kommer til et punkt i din karriere, når du ved, det ikke virker længere, er det vigtigt, at du gør noget her.
2. få klar mentalt til at Have mere
Nedskrive din drøm karriere er. Hvis du ikke kender, skrive ned hvad det ikke er. Når du ved, hvad du ikke ønsker, er at bagsiden, hvad du ønsker. Kig på dette stykke papir everyday. Anmeld det i morgen. Se på det under frokost. Gå over dine ord, før du går på vågeblus. Denne proces vil hjælpe dine tanker synke i og blive en del af din underbevidsthed.
Hvad holder mange af mine klienter i at sige “Jeg kan nå min drøm karriere” er frygt. Frygt er normal. Der er altid bange for, når vi tager på nye mål. Men spørg dig selv hvilken frygt er sværere at være med: frygten for at vide, at du ikke give din karriere sin bedste skud, eller en frygt for mangel?
3. få til handling at Have mere
Intet sker, indtil nogen gør noget. Og hvis du ønsker en drøm karriere, du nødt til at komme i gang. Act. Én handling fører til et andet, hvilket fører til en anden. Dette er, hvordan målene nås. Lidt efter lidt. Stykke for stykke.
Når du arbejder på din drøm karriere, en lille smule hver dag, ydes der dit ønske. Sammenhæng er nøglen. De fleste af os mener ikke, at vi har timer hver dag til at arbejde på vores karriere, men sandheden er, vi gør. Hvordan om at arbejde på din karriere 1/2 time om morgenen, 15 minutter til frokost, 1/2 time før du forlader kontoret om natten, eller en time efter middag? Bryde din drøm karriere i små opnåelige stykker vil gøre en enorm forskel. Du vil blive overrasket og forbavset over hvor langt du vil gøre.
4. anerkende, at noget værd tager tid
Alle mål tager tid. Og den tid de tager for at blive ægte normalt tager længere tid, end vi gerne. Ved, at dette er en del af processen.
Holde bevæger sig uanset hvad, selvom du ikke har lyst. Håber at du er på rette vej. Din drøm karriere vil ske, fordi du ønsker det skal ske. Den indsats, du lægger i vil være det værd, fordi det endelige resultat vil være en karriere, du kan stolt af.
Hvad siger du så? Du har kun ét liv at leve, så det kan så godt være et liv du elsker!


Udgivet

i

af

Tags: