Hvordan du opretter et forretningsnotat, der er mere tiltrækkende for en Note Investor

Du sælger din lille virksomhed (forretningsværdi under $1 million til denne artikel). Du vil gerne køber af din virksomhed til at komme med en all-kontante tilbud, eller være i stand til at kvalificere sig til en SBA garanteret lån. Men i mange tilfælde ejer af business ender tager tilbage finansiering fordi køberen ikke er i stand til at gøre en all-kontante tilbud eller ikke opfylder betingelserne for en SBA garanteret lån. Så du skabe et “forretningsnotat” og du nu er blevet “Banken”. Først, der kan synes okay, men efter et par år for at modtage betalinger kan du bestemme, du ønsker at komme tilbage til forretning og du har brug for kontanter, der er bundet i din forretningsnotat, som du modtager betalinger. Så nu gerne du sælge din forretningsnotat for at hæve kontanter til din næste business venture. Hvad er det værd? Det afhænger meget om hvordan du struktureret noten. Formålet med denne artikel er at hjælpe dig med at strukturere noten, så det er mere attraktivt for potentielle business Bemærk køber.

Antagelse: Denne artikel beskriver strukturen af en note, der omfatter kun business aktiverne i en virksomhed. Hvis en virksomhed også omfatter fast ejendom, der bliver solgt på samme tid som virksomheden, bør denne fast ejendom sælges i en transaktion, der finansieres separat fra virksomhedens aktiver. Dette giver mulighed for hver at være værdsat og finansieret i den mest optimale måde. For eksempel kan det være muligt at finansiere fast ejendom med en lavere udbetaling for en længere periode, med en lavere rente og uden en personlig garanti.

Formålet med en business Bemærk køber eller investor når køber kommende business Bemærk betalinger er at minimere risikoen for en standard på noten. Derfor, de ser for specifikke ting når de evaluerer køb af fremtidige betalinger fra din forretningsnotat. Disse omfatter følgende.

købers ned betaling

antallet af betalinger på noten (også kendt som “krydderier”)

købers kredithistorie

personlig garanti af køberen

samlede betalinger sælges

cash flow for virksomheden og forbi rentabilitet

længde på sigt af noten

betalingsbeløbet

kompensationskøb

Lien position af noten

amortisering af noten

oplevelse af køberen med typen virksomhed købes

renten på forretningsnotatet

dokumentation for business salg

I modsætning til køb af et stykke af fast ejendom, materielle aktiver af en lille virksomhed kan ikke være tilstrækkelig til at dække beløbet, der forfalder på forretningsnotat hvis køber af virksomheden som standard. Derfor, business Bemærk køber er på udkig efter måder at mindske sandsynligheden for en standard. Hvis der er en standard på noten, vil business Bemærk køber kræve at den professionelle køber følge op på deres personlige garanti, der sikrer forretningsnotatet.

En kontant ned betaling af mindst 33 procent bør gøres ved virksomhed køberen. Denne ned betaling bør ikke komme fra lånte midler. Årsagen til at kræve sådan en stor udbetaling er at gøre det mindre attraktivt for køberen at “gå væk” fra virksomheden, hvis de støder på problemer. Hvis de har en betydelig mængde af deres egne penge investeret i virksomheden, kan de tænke to gange over gå væk fra virksomheden, når tingene bliver hårde.

Hvis udbetalingen var mindre end 33 procent, vil så business Bemærk køber kræve at forskellen består af supplerende betalinger på forretningsnotatet. Business Bemærk køber ønsker at se, at den nye ejer af virksomheden har mindst en tredjedel egenkapitalinvesteringer i erhvervslivet mellem en kombination af kontant ned betaling og betalinger på forretningsnotatet samtidig opererer virksomheden.

Business Bemærk købere ønsker at mindst to månedlige betalinger er foretaget på noten af den nye ejer af virksomheden. For nye ejere af professionelle praksis som læger eller tandlæger, vil et større antal betalt månedlige betalinger være påkrævet. Dette tjener et par af formål. Det skal vise, at den nye ejer genererer pengestrømme fra virksomheden. Det giver også den nye ejer for at se, hvis virksomheden er opfylder deres forventninger. Som en del af den “due diligence” udført af professionelle Bemærk køber, vil de interview den nye ejer for at se, hvis nogen problemer, der kan føre til fremtidige problemer med at foretage betalinger på forretningsnotatet. De vil gerne vide, hvis den nye ejer var “vildlede” af sælgeren af virksomheden.

Køber af virksomheden skal have en kredit score på mindst 600. En højere score kræves af business Bemærk køber, når værdien af virksomhedens fremtidige Bemærk betalinger der købes når et bestemt niveau. Enhver “skyer” på køberens business kredithistorie bør ikke være aktuelle. Disse burde have været løst før køb af virksomheden.

Forretningsnotatet skal garanteres personligt af køberen. Det kan ikke garanteres af firmaet købe din virksomhed. Specifikt, kan ikke det garanteres af en person, der underskriver på vegne af selskabet. Hvis der er en standard, vil business Bemærk køber komme efter de personlige aktiver af computerinput gør den personlig garanti. En personlig finansieringsoversigt for køberen skal indhentes for at kontrollere, at de har de nødvendige aktiver bør det være nødvendigt for at opfylde den personlig garanti.

Det maksimale beløb en business Bemærk køber vil købe i en enkelt transaktion er mellem $300.000 og $450,000. Du kan oprette et forretningsnotat til mere end dette maksimale beløb, men business Bemærk køberen vil ikke købe mere end deres maksimale ad gangen. Dette betyder, når perioden er afsluttet som betalinger er blevet solgt eventuelle resterende betalinger vil endnu en gang komme til dig. På dette tidspunkt vil du have mulighed for at sælge fremtidige betalinger igen, hvis du ønsker at.

Likviditeten i virksomheden skal være tilstrækkelig til service noten og give ekstra kontanter til den nye ejer at leve. Cash flow bør være mindst 1,25 gange de beløb, der kræves til at servicere noten. Virksomheden burde have været i den samme placering i mindst 3 år (4 år for restauranter og barer), og det burde have været rentabel over dengang.

På sigt af notatet bør ikke være længere end 72 måneder med 36 og 60 måneder bliver foretrukket. Du kan oprette et forretningsnotat i længere tid end den anbefalede periode, men en business Bemærk køber vil kun købe antallet ydelser, som de er komfortable. Målet er at minimere risikoen for Bemærk køberen. Jo længere sigt, jo større sandsynlighed for at noget vil gå galt. Bemærk køber søger for at minimere deres risiko fordi notatet ikke er fuldt ud sikret ved aktiver af virksomheden.

Et vigtigt punkt vedrører sigt af noten er udtrykket lejemål i det rum, hvor virksomheden opererer. For at undgå en større afbrydelse af forretning på grund af et problem at forny lejemålet, bør udtrykket af lejekontrakten i det mindste så længe som varigheden af forretningsnotatet.

Forretningsnotatet skal være i første lien position. Forretningsnotatet kan ikke være en anden stilling lien bag et banklån. Hvis der er en standard, kan den anden position lien indehaveren har svært ved at inddrive deres investeringer.

Forretningsnotatet bør afskrives fuldt ud over dets gyldighedsperiode. Der kan ikke være en ballon i slutningen, fordi der er formentlig ingen måde at refinansiere ballonen i slutningen af note sigt. Hvis en bank ikke var villig til at finansiere den oprindelige postering, er det usandsynligt, at de ville være villige til at finansiere ballonen på et senere tidspunkt. (Noter: nogle business Bemærk købere kan acceptere en ballon, hvis det kan afskrives inden for 24 måneder ved hjælp af den samme månedlige betaling bruges til at betale seddel. Andre business Bemærk købere kan købe betalinger op til et par måneder før udgangen af periode, Bemærk, men forlade ballonen for business Bemærk indehaveren.)

Business Bemærk køber ønsker at se, at den nye ejer af virksomheden har forudgående erfaring med at køre typen virksomhed der købes. Dette er især vigtigt for køb af en “high-tech” business eller en professionel praksis. Antagelsen er, at nogen med erfaring i typen virksomhed har en bedre chance for at lykkes end nogen uden forudgående erfaring.

En af de største faktorer, der bidrager til den rabat, som sælgeren skal tage, når sælger de fremtidige betalinger er forskellen mellem interest rate på det oprindelige forretningsnotat, og udbyttet kræves på deres investering af business Bemærk køber når de køber de fremtidige Bemærk betalinger. Derfor bør rentesats på forretningsnotatet fastsættes så højt som muligt mens det stadig tillader en månedlig betaling, som kan være omfattet af likviditeten i virksomheden på sigt af noten.

Handlen er ikke gjort indtil papir arbejde udføres. Der er historier, hvor folk dokumenteret salg af en virksomhed på en serviet eller restaurant sted mat. Det vil ikke være tilstrækkelig, hvis du har nogen tænkt på at sælge din forretningsnotat i fremtiden. Der er fire vigtigste dokumenter, der skal produceres. Det anbefales, at en advokat bruges til at hjælpe med korrekt at udarbejde disse dokumenter. Dokumenterne, der er angivet nedenfor.

UCC-1

løsøre sikkerhedsaftale eller løsøre pant

egenveksel

købsaftale

UCC-1 dokumenter at sælgeren er i besiddelse af en “perfektionerede” lien på virksomheden. Dette dokument er gemt med county regering og er en del af det offentlige post. Hvis der er en standard, viser dette dokument, business sælgeren vil være første (efter skat tilbageholdsret) til at modtage provenu fra salg af aktiver, business.

“Løsøre sikkerhedsaftale” er en liste over de materielle aktiver i virksomheden. Dette vil normalt være møbler, inventar og udstyr, der er de materielle aktiver i virksomheden. De immaterielle aktiver er ting som en loyal kundebase, som kan gå tabt, hvis det nye ejerskab ikke giver tjenesten modtog fra den tidligere ejer. Løsøre sikkerhedsaftale bliver ikke en del af det offentlige post, men er nødvendige for at dokumentere, hvad de materielle aktiver var på tidspunktet for business salg.

Hvis alle køretøjer er en del af sikkerheden for virksomheden, bør titlen på køretøjerne angive, at du er ejeren af køretøjerne, så de nye virksomhedsejer ikke kan sælge disse køretøjer uden din viden.

Egenvekslen dokumenter detaljerne i salg som nodeværdi på tidspunktet for salg, på sigt af noten, den månedlige betaling, rente og eventuelle andre særlige vilkår såsom sen betalingsgebyrer.

Købsaftalen binder hele transaktionen. Det kan indeholde oplysninger, der specifikt ikke er indeholdt i andre dokumenter, såsom bestemmelser give sælgeren, som kunne derefter stilles til rådighed for en prospektiv Bemærk køber for evaluering periodeopdelte regnskaber.

Egenvekslen eller købsaftalen bør ikke indeholde “offset” udtalelser, som gør det muligt business køber at fratrække fra betalinger på note på grund af problemer med at køre business eller problemer med udstyr købt som en del af virksomheden. Hvis egenveksler eller købsaftale indeholder “kompensationskøb”, vil derefter business Bemærk køber kræve mindst 6 måneder af krydderier for at se, om der har været nogen begivenheder, der vil aktivere “offset” bestemmelser.

Følgende tabel opsummerer de faktorer, der bidrager til et forretningsnotat, der vil være mere attraktivt for en prospektiv Bemærk investor.

Bemærk faktor

Foretrukne værdi for Bemærk faktor

Købers ned betaling

Mindst 33% i kontanter, der ikke var lånt

Mindste antal betalinger allerede gjort (krydderier)

2 månedlige betalinger (mere er at foretrække og mere er nødvendige for professionel praksis) af den nye ejer

Købers kredithistorie

Køber skal have en kredit score på mindst 600 med ingen nyere “skyer” på kredithistorie

Personlig garanti

Personlig garanti kræves (kan ikke være en person, der underskriver for corporation eller partnerskab)

Samlede betalinger sælges

Maksimale er $300.000 til $450,000 i en enkelt transaktion (Bemærk kan oprettes mere end dette beløb, men det maksimum, der kan sælges på én gang er $300.000 til $450,000)

Cash Flow for virksomheden

Cash flow bør være mindst 1,25 gange beløbet af den månedlige betaling på forretningsnotatet.

Længde på sigt af noten

72 måneder maksimale men 36 og 60 måneder foretrækkes (Bemærk kan oprettes for en længere periode men business Bemærk køberen vil ikke købe betalinger ud over et vist punkt.)

Lien Position af noten

Første lien position kun

Amortisering af noten

Bemærk skal afskrives fuldt ud inden for Bemærk sigt

Oplevelse af køberen

Køberen skal have forudgående erfaring i typen virksomhed der købes.

Rente

Så højt som muligt, således at likviditeten kan understøtte den krævede betaling på sigt af noten.

Dokumentation til salg

UCC-1

Løsøre sikkerhedsaftale

Egenveksel

Købsaftale

Fast ejendom

Fast ejendom, der er en del af virksomheden skal sælges i en særskilt transaktion fra virksomhedens aktiver

Naturligvis kan et forretningsnotat være struktureret end anbefalet ovenfor, især hvis sælgeren ikke forventer sælge fremtidige Bemærk betalinger. Men hvis sælgeren har nogen troede, at de måske ønsker at sælge fremtidige Bemærk betalinger, så sælgeren bør følge ovennævnte anbefalinger så meget som muligt.

Hvis du har en eksisterende forretningsnotat eller er ved at skabe en som en del af salget af en virksomhed, og du tænker på at sælge nogle af eller alle dine fremtidige betalinger på dette notat, så vi kan hjælpe dig med at afgøre, hvad en investor ville være villig til at betale for tho Se betalinger. Kontakt os i dag for en gratis, ingen forpligtelse tilbud på salg af din fremtidige virksomhed Bemærk betalinger.


Udgivet

i

af

Tags: