Selv udgive din bog med National Distribution

Mange forfattere kamp med konstante afvisning fra forlagsverdenen. En afvisning, er selvom en del af branchen, vanskeligt for forfattere på noget tidspunkt i deres karriere. Du hælde dit hjerte og sjæl i en bog, sammen med timer af arbejde, kun for at høre en publisher viser, at det ikke er hvad de søger på dette tidspunkt. Mange bøger, der var ellers ydmygelse af traditionelle forlag har gået at være meget populære. Hvordan? Det er simpelt. Selv-udgivelse er en Allé, som mange nye eller forkastes, forfattere forfølge.

Når du hører selv-udgivelse, måske tænke du på at skrive en bog og tage det til en printer, betale for kopier og gør alle fodarbejde at få din nye arbejde opført med store boghandlere. Men takket være internettet og en innovativ ny tilgang til publicering, der er ikke længere tilfældet. Sikker, du stadig nødt til at pen bogen selv men Efterlad Udskrivning til en anden. Et stigende antal POD (Udskriv på efterspørgslen) udgivere optrapper på jagt efter den næste bestseller. Udskriv på efterspørgslen er et begreb, der anvendes til at beskrive en udgiver, der håndterer alle udskrivning aspekter, men på en efter behov grundlag.

De bedste selv-udgivelse virksomheder tilbyder en række programmer med fleste af dem håndtering udstedelse af et ISBN-nummer og få din bog katalogiseret med alle de store online boghandlere, herunder Amazon, Barnes & Noble, bøger-A-millioner, osv. Hertil kommer, når en bog er udstedt et ISBN-nummer, kan det bestilles på enhver boghandel. Din book kan eller kan ikke fysisk lager på dit lokale indkøbscenter, men boghandel inde vil have mulighed for at bestille det som ønsket. Som din nye titel vises nationalt med hver større boghandel butik, vil det støt overfladen globalt så godt. Et år efter din bog udgives; Bliv ikke overrasket hvis søgemaskineresultater viser, at det er noteret med stor online boghandlere over hele verden, herunder Japan, Storbritannien, Canada, Australien, Tyskland, osv.

Med print på efterspørgsel udgivelse, eller selvstændig udgivelse, vil du skulle betale et gebyr for at få din bog i udskrift. Longtime udgiver iUniverse () tilbyder udgivelse pakker begynder ved $499.00 og op. Til gengæld for start gebyr udsteder selskabet en trykt version af bogen mens forfatteren bevarer alle elektroniske rettigheder til arbejde og en 3-årig kontrakt med en 1-årig automatisk fornyelse. En generøs 20% royalty tilbydes på salg af hver bog med kvartalsvise erklæringer sendt til forfatteren.

Hvis du har slået væk af traditionelle forlag, eller blot ønsker at opretholde fuld kontrol over din bog, det er cover design og indhold, selvstændig udgivelse kan være vejen at gå. Hvis du er aldrig blevet offentliggjort, er det svært at finde en traditionelle publisher. Med selv-udgivelse, vil du have dokumentation af dine tidligere offentliggjorte arbejde og royalty udtalelser at vise sin succes. Når din bog udkommer, komme derud og fremme dit arbejde. Det er den bedste måde at tage din karriere fra ny til permanent status.


Udgivet

i

af

Tags: