Tag på en unik rejse til det naturskønne Afrika

Gå i Karen Blixens fodspor og gå på opdagelse i det fascinerende kontinent, som Afrika er. I Afrika kan du finde alt, hvad hjertet begærer; tag på safari og oplev det rige dyreliv helt tæt på, nyd de smukke hvide sandstrande i Zanzibar og udforsk menneskehedens vugge, hvorfra de første livstegn på det moderne menneske udspringer fra. Desværre bliver Afrika ofte valgt fra som rejsedestination pga. sit ry som et farligt kontinent med store politiske uenigheder og økonomiske udfordringer. Men Afrika er så meget mere end det! Hos kviklanet.dk kan du finde finansiering til din rejse og blive overbevist om, at Afrika er en helt fantastisk plet på jorden.

 

Forskellige rejser

Afrika er et kæmpe kontinent, og derfor kan du med sikkerhed skræddersy en rejse, der passer til dine interesser og behov.

  • Du kan tage på safari og opleve den skønne savanne med et rigt dyreliv. Tag unikke billeder med dit kamera af zebraer, giraffer, løver, elefanter, flodheste og alle de andre skønne dyr. Men pas på krokodiller i floderne!
  • Victoria Falls i Zambia kan tage pusten fra enhver. Det store vandfald er 1,6 km. bredt og har et fald på 128 m.
  • Tag på udflugt blandt Afrikas storbyer og oplev en helt anden side af Afrika. Cape Town, Johannesburg, Nairobi og Lagos er blandt de største storbyer.
  • Hvis du er til sol, strand og badeferie, kan du med fordel tage et ophold i Zanzibar, der er kendt for sine kridhvide sandstrande. Øen Mauritius, der ligger lige øst for Madagaskar, er også et populært ferieparadis.
  • Vandreture og bjergbestigning. Holder du af en god vandretur og en aktiv ferie, er der heldigvis masser muligheder for det. Du kan fx bestige Kilimanjaro, der med sine 5895 m. er Afrikas højeste bjerg.

 

Køb din rejse allerede i dag med et basisbank samlelån.

 

Huskeliste til pakning

Når du pakker din bagage, er der nogle ting, der kan være gode at have med:

  • En god solcreme og solhat er nødvendigt i den skarpe sol.
  • Det er ikke altid, at dyrene kommer helt tæt på, og derfor er det en stor fordel at have en kikkert med, så du kan spotte dyr på længere afstand.
  • Med et godt kamera kan du forevige de smukke udsigter og øjeblikke, du kommer til at opleve på din tur.
  • Praktisk tøj. Temperaturen svinger meget mellem dag og nat.

 


Udgivet

i

af

Tags: